Majčin dan ove ćemo godine, nažalost, ponovno proslaviti s razmakom i uz distancu, ali ne i bez ljubavi i malih znakova pažnje! To je dan posvećen majkama koje su cijeli svoj život posvetile upravo nama, svojoj djeci! Zato i baš taj Majčin dan mora biti samo njihov.

Sjetite se nazvati ih, napisati čestitku s par lijepih riječi, pozvati ih u šetnju i uz to joj poklonite buket njezinog najdražeg cvijeća i/ili personaliziranu sitnicu – koju će uvijek rado pokazati svojim prijateljima i vjerno čuvati u srcu.

Hiper print je povodom Majčinog dana za vas i vaše mame pripremio baš to – par sitnica kojima ćete im još jednom pokazati da ih volite, a uz personaliziranu poruku ili fotografiju dodatno ih podsjetiti koliko vam znače!

Ako nemate ideje što pokloniti, kako pronaći savršen poklon ili uz koje riječi dodatno personalizirati odabrani poklon – javite nam se!

Kako bi vam olakšali odabir, donosimo nekoliko naših TOP prijedloga

FOTO plakat 55×25 cm s vašim fotografijama u riječi MAMA – odaberite najdraže zajedničke fotografije koje ćemo ubaciti u riječ MAMA, te zajedno s personaliziranom porukom, citatom ili pjesmom uokviriti i na oči vaše mame izmamiti suze radosnice

Torba s personaliziranim natpisom – u dugom popisu osnovnih alata svake mame uvijek je i kvalitetna platnena torba koja je prati na svakom koraku – u kupovini, kad vam donosi domaća jaja, povrće i slično… Odaberite između platnene ili eko torbe s dugim ili kratkim ručkama te između opcije printa na jednu ili dvije strane. Smislite poseban natpis ili možemo zajedno personalizirati torbu uz tekst, fotografiju, crtež… Može i sve navedeno!

Za Majčin dan poklonite svojoj majci torbu u koju će joj napokon sve stati, i na kojoj će joj – zbog originalnog dizajna – svi zavidjeti!

foto plakat

torba

Personalizirana šalica je idealan poklon za sve mame koje su ujedno obožavateljice kave, čaja i drugih toplih napitaka. Na šalicu možemo aplicirati zajedničke fotografije i posebne trenutke, natpise, citate… Ili spojiti 4 najdraže fotografije u riječ MAMA.

Odaberite bijelu šalicu s printom, Sparkle ili magičnu personaliziranu šalicu, koja će svakoj majci biti uvijek pri ruci i najdraži poklon pri svakom gutljaju.

Personalizirani jastuk – s ovim poklonom zaista ne možete pogriješiti! Omogućite mami da (konačno) odmori na personaliziranom jastuku s motivirajućim citatima, fotografijama, vašim crtežima i slično.

Dimenzije jastuka su 43×43 cm, print je moguće aplicirati na jednu ili obje strane personaliziranog jastuka, a jastučnica i punjenje dolaze u kompletu. Maštovit i kvalitetan dizajn neće se isprati ni nakon puno pranja!

jastuk

salica

 

Svi naši prijedlozi su vam odlični, no htjeli bi svom poklonu za Majčin dan dodati još neku sitnicu?

Predlažemo da svoj poklon upotpunite sa:

Personaliziranim ogledalcem – naime, uz platnenu torbu, osnovni alat svake mame mora biti i ogledalce koje sada možete personalizirati posebnom fotografijom ili natpisom. Za majčin dan odaberite okruglo ili kvadratno ogledalce koje će svaku mamu ostaviti bez daha!

Ogledalce je metalno, s dva ogledalca u unutrašnjosti. Malen, ali presladak poklon koji će postati najdraža sitnica u svakoj maminoj torbi.

Krpica za naočale s personaliziranim printom – Kvalitetna mikrofibra čuvat će naočale čistima, a poseban dizajn ili citat na krpici za naočale motivirati svaku mamu na dnevne izazove.

Dimenzije personalizirane krpice su 177 x 147 mm – više nego dovoljno za maminu najdražu fotografiju!

ogledalo

krpica za naocale

 

Odaberite jedan ili više poklona i javite nam se. Svi navedeni artikli mogu se dodatno personalizirati u skladu s vašim željama i u stilu kojeg će mame jednostavno obožavati.

Svim mamama želimo najljepši i najsretniji njihov dan!

Više informacija i cjenik možete naći na www.hiperprint.hr, a dodatne ideje za poklone za Majčin da možete naći na našim društvenim mrežama – https://www.facebook.com/personaliziranibabypokloni (za društvene mreže preporučam da koristite skraćeni link: bit.ly/3aqu1Ei)

Odgovori