Poslovni pokloni kao ambasadori vašeg brenda

HIPER print savjeti o odabiru mercha

Poslovni pokloni ili business merchandise i dalje su jedan od najefikasnijih načina povećanja vidljivosti vašeg brenda, a samim time i brendiranja vaše tvrtke, usluge, proizvoda… Logotip tvrtke, ali i drugi elementi vašeg vizualnog identiteta poput boje, slogana te naravno adrese vaše web stranice, mogu pronaći svoje mjesto na cijelom nizu zanimljivih promotivnih proizvoda.

Samo trebate pažljivo odabrati, a u tome vam može pomoći HIPER print, koji uz uslugu kvalitetne pripreme i tiska na razne vrste materijala (plastika, drvo, platno, keramika…) nudi i širok izbor promotivnih materijala.

Naime, privjesci i kemijske olovke tradicionalno se poklanjaju krajem svake uspješne poslovne godine i važan su dio poslovnih poklona, koriste se često i funkcionalni su, no zašto stati na tome?

HIPER print savjet je da pomoću poslovnih poklona svojim partnerima, klijentima i potencijalnim suradnicima poklonite i dodatnu vrijednost. Točnije, da za svoje poslovne poklone odaberete funkcionalne proizvode koji će, uz promoviranje vaše tvrtke, olakšati svakodnevicu upravo onih koji ih koriste te ih pretvoriti u ambasadore vašeg brenda. Time ćete dobiti promotivne proizvode koje možete dijeliti tijekom cijele godine, i ljeti i zimi, izložiti na sajmovima ili ubaciti u vrećicu kada idete na važan sastanak s potencijalnim klijentima.

Boca za vodu, džepni kalendar, majica za teretanu ili subotnju špicu, pregača, cool make up ogledalo ili maskica za mobitel? Zašto ne! Poslovni pokloni bi ,uz promotivni alat, svakako trebali biti funkcionalni i elegantni. Bez obzira da li se radi o najdražoj šalici za kavu, ukrasnoj svijeći za posebne prilike, izdržljivoj torbi za vikend shopping ili maski za lice – vaši poslovni pokloni vrlo lako će postati dio svakodnevice vaših ambasadora.

HIPER print savjet PLUS

Kvalitetan odabir brendiranih poslovnih poklona, uz poklončiće za vaše partnere i klijente, može postati i proizvod sam za sebe (koji će drugi rado kupiti i koristiti), a time i dodatni izvor prihoda za vas.

Javite se sa svojim idejama na našu mail adresu info.hiperprint@gmail.com ili nam dopustite da zajedno osmislimo savršen merch za vaš brend!

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

"*" indicates required fields

Unesite Vaše ime i prezime*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.