Htjeli mi to ili ne u današnje vrijeme uvijek nešto fotografiramo. Fotkamo s profesionalnim fotoaparatima, GoPro kamerama i mobitelima, a fotografije reproduciramo na pametnim televizorima, tabletima, mobitelima, pa čak i na zidovima preko projektora. Spremamo ih na memorije telefona, računala, u oblake i na stickove.

Pa zašto ih, uz sve navedeno, ne bi poslali u Hiper Print i isprintali na kalendare, šalice, dječje ruksake, vrećice, pregače, jastučnice, pa čak i kamen!

Uz predivan podsjetnik na neprocjenjive obiteljske trenutke ili druženja s prijateljima, vaša fotografija u staklenom okviru ili otisnuta na maski za mobitel postat će zaista poseban i personaliziran poklon, a sastavljanje puzzli s motivom prvih koraka vašeg mališana – odlično provedeno poslijepodne!

Mobiteli s kvalitetnim kamerama omogućuju nam izradu visokokvalitetnih fotografija i brdo zabilježenih trenutaka, no baš zbog same količine oni zaista posebni izgube se u moru manje značajnih.

Pitate se što sa svim tim slikama s mobitela? Kako izdvojiti one savršeno izoštrene i neponovljive trenutke uhvaćene na fotografijama?

Odaberite proizvod na kojem želite svoju fotku i pošaljite na print u Hiper Print!

Izdvojite one zaista neprocjenjive slike, poklonite ih svojim najdražim ljudima ili uživajte u njima čak i dok nema struje ili interneta. Zato javite nam se jer nudimo usluge tiska fotografija s vaših mobilnih i drugih digitalnih uređaja na cijeli niz proizvoda.
Vašu fotografiju tako možemo tiskati na podlogu za miš, privjesak, čestitku, pa čak i snježnu kuglu!

Garantiramo vam kvalitetnu reprodukciju vaših fotografija, brzu uslugu te apsolutno kreativne i personalizirane poklone.

Kako do personaliziranih poklona?

  1. korak: Odaberite željene fotografije na svom mobitelu (ili nekom drugom uređaju)
  2. korak: Pošaljite fotografije direktno s mobitela (ili nekog drugog uređaja) na našu mail adresu info.hiperprint@gmail.com
  3. korak: Odaberete proizvod na kojem želite svoju fotografiju (majica, torba, jastuk, šalica…)
  4. korak: Pokupite odabrane proizvode s vašim fotografijama u našoj poslovnici ili očekujte brzu dostavu.

I to je to!

 

Odgovori