Baby ili dječji taburei uvijek su odličan i originalan poklon, što dokazuje i činjenica da su jedan od Hiper print najprodavanijih personaliziranih poklona!

Kako i ne bi bili kada su zanimljiv, prigodan i uvijek koristan poklon, a uz to se mogu i personalizirati. Idealan su dodatak svakoj dječjoj (i bilo kojoj drugoj) sobi – kao praktičan i siguran stolac mekanih i zaobljenih rubova, zanimljiva igračka, ali i (ono što mame vole najviše) – preslatko spremište za igračke!

Odaberite personalizirani baby tabure za svoje dijete, kao praktičan poklon povodom rođenja bebe, za prve rođendane ili idealan poklon za predškolce, koji će najvažnije sitnice spremiti upravo u svoje novo spremište/skrovište.

Simpatični četvrtasti taburei s funkcijom kutije za spremanje dostupni su u opciji s plavim ili rozim poklopcem i printom na jednoj ili dvije bočne strane.

Vaš tabure možemo ukrasiti s odabranim motivima, imenima djece, fotografijama, natpisima ili dječjim crtanim herojima i princezama. Kao funkcionalno i slatko spremište dječji taburei će se – kao dekoracija – uklopiti u svaki kutak dječje sobe.

Pošto su naši taburei ujedno i spremišta za igračke, u njih (kao dio poklona) možete ubaciti i još poneki poklončić iz Hiper print ponude – šalice za mame i tate, baby kartice uspomena ili plišance (medvjedić ili žirafa), a sve navedeno možemo dodatno personalizirati!

Baby taburei izrađeni su iz kvalitetnih MDF ploča, obloženi spužvom i presvučeni perivom tkaninom te su izuzetno ugodni za sjedenje. Dimenzije taburea su 25 x 25 cm, nosivost do 40 kg.

Cijena baby taburea je 130,00 kn, a za vaše rođendance nudimo i opciju omatanja u proziran poklon papir.

Potražite još primjera personaliziranih dječjih taburea, ali i drugih poklona na www.hiperprint.hr i na našoj Facebook stranici. Naručite odmah!

Odgovori