Tko smo mi?

Mi smo print, Hiper print :-) obrt za sublimacijski tisak, specijalizirane dizajnerske djelatnosti i izradu internet stranica, iz Varaždina smo i trudimo se Vašim uspomenama i fotografijama dati novu dimenziju.

Kako?

Vaše fotografije prenosimo na različite predmete, ukrasne i one za svakodnevnu upotrebu, pomoću sublimacijske boje koja ispisana na transfer papir, pod visokom temperaturom u plinovitom stanju prelazi na određeni predmet.

Što radimo?

Izrađujemo personalizirane puzzle, šalice, magnete, maske za mobitele, podloške za miševe, keramičke pločice raznih dimenzija, natpisne pločice, foto kamene, ručno oslikane kutije za nakit, a asortiman širimo svakodnevno novim idejama i predmetima. Volimo saslušati i prijedloge naših klijenata :-)

Kakva je kvaliteta tako prenesenih slika?

Odlična, budući da se nanesena boja infiltrira u strukturu samog predmeta, a ne ostaje samo na njegovoj površini. Zato naše šalice možete staviti u stroj za pranje posuđa, možete ih prati ručno, a možete ih i ne prati...

U redu, ali što Vi možete s našim proizvodima?

Naše proizvode možete pokloniti za rođendan, obljetnicu ili iz čistog mira supruzi/gu, curi/dečku, mami, tati ili nekom trećem. Ili jednostavno možete počastiti sebe i neku uspomenu staviti na neki od naših proizvoda. Ako ste poduzetnik možete promovirati svoju tvrtku otiskom loga, izradom zastavica, izradom natpisne ploče, prigodnim poklonom za poslovne partnere.

Zanima Vas nešto od toga?

Naše proizvode možete naručiti putem e-maila: INFO.HIPERPRINT@GMAIL.COM, putem naše Facebook, Twitter ili Google+ stranice. Sva pitanja, prijedloge i komentare možete slati na info.hiperprint@gmail.com ili ako Vam se jednostavno sviđa to što radimo možete nas samo lajkati! :-)